VR pentru copiii din spital

Cover
Si au trait fericiti pana la adanci batraneti...

Acesta este un final de poveste la care toti oamenii viseaza. Insa, copiilor diagnosticati cu cancer le este greu sa viseze, deoarece duc o povara greu de imaginat. Ei sunt eroii care lupta, zi de zi, cu durerea, boala, curele de chimioterapie sau alti “monstri” ce le rapesc, deseori, copilaria si timpul dedicat jocurilor si povestilor.   

Din dorinta de a fi alaturi de ei, Asociatia M.A.M.E. deruleaza, in parteneriat cu ING Bank, campania de strangere de fonduri “VR pentru copiii din spital”, in perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2017. Tehnologia VR (Virtual Reality), pe care o vom achizitiona, va schimba povestea micilor pacienti si le va oferi posibilitatea de a evada in lumi virtuale. Desi se vor afla pe patul de spital, acestia vor putea zbura printre stele, vizita muzee sau inota printre balene si delfini, acest lucru ajutandu-i sa suporte, mai usor, tratamentele dure si perioadele lungi de spitalizare.

Implica-te si tu!
Doneaza pentru o poveste mai frumoasa! Ajuta copiii bolnavi din spital sa zambeasca!

• Daca esti client ING Bank, poti dona direct din contul tau ING Home`Bank, accesand bannerul campaniei si alegand suma pe care vrei sa le-o daruiesti copiilor.
• Daca ai cont deschis la alta institutie bancara, poti face donatii in conturile de lei si euro deschise la ING Bank, de Asociatia M.A.M.E., special pentru acest proiect:
   Cont LEI: RO22INGB0000999907125068
   Cont EUR: RO42INGB0000999907125096
• Daca reprezinti o firma/companie si doresti sa te implici, te rugam sa ne contactezi la adresa de email: andreea.constantin@asociatiamame.com sau la telefon 0723.664.813.

Fondurile obtinute vor sustine achizitionarea echipamentului VR si costurile de derulare a proiectului in spital.

Iti multumim pentru ca aduci zambete pe chipurile copiilor bolnavi!