Centrul Stelutelor isi desfasoara activitatea intr-un spatiu mai incapator, in zona Piata Domenii

foto centru nou22 noiembrie 2016, Bucuresti
Asociatia MAME

Incepand cu luna octombrie 2016, Asociatia MAME isi desfasoara activitatea in beneficiul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave intr-un sediu nou al Centrului Stelutelor, de aproximativ 500 mp, un spatiu primitor, luminos si cald, care ne permite sa ajutam un numar tot mai mare de copii, oferindu-le serviciile si terapiile complementare tratamentului medical de care au nevoie.

“Numarul solicitarilor venite din partea parintilor cu copii bolnavi a crescut in ultimul an, motiv pentru care am decis sa ne mutam intr-un spatiu mai mare care sa ne permita sa ajutam mai multi copii sa beneficieze de suportul si atentia specialistilor, necesare pentru a depasi cu bine perioada de confruntare cu boala. Totodata, in noul spatiu vom inaugura o camera multisenzoriala, ceea ce ne va permite sa introducem o noua terapie extrem de importanta in procesul de vindecare a unor boli grave”, a declarat Maria Culescu, Presedinte Fondator al Asociatiei MAME.

96 de copii beneficiaza de suportul si atentia specialistilor de la Centrul Stelutelor

Centrul Stelutelor a fost infiintat de Asociatia MAME in luna noiembrie 2014 cu scopul de a oferi servicii de suport, consiliere si recuperare medicala copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave. De-a lungul celor doi ani de activitate, Centrul Stelutelor a oferit suportul si atentia de care aveau nevoie peste 180 de copii bolnavi, cu ajutorul echipei organizatiei si a celor peste 80 de voluntari care s-au implicat in activitatile asociatiei.

In prezent, 96 de copii beneficiaza de serviciile oferite gratuit de Asociatia MAME in cadrul Centrului Stelutelor, respectiv: consiliere medicala, consiliere psihologica, consiliere nutritionala, consiliere juridica, kinetoterapie, sprijin pentru reintegrare sociala, art-terapie emotionala, precum si activitati educative si de socializare.

Noul sediu al Centrului Stelutelor este situat in zona Piata Domenii, pe Strada Clucereasa Elena, nr. 49A, o zona accesibila cu mijloacele de transport in comun 300, 282, 205, 45 si 24.