Media

142 de copii aflati in diverse situatii de risc au beneficiat de serviciile de suport si consiliere oferite in cadrul Centrului Stelutelor

Conferinta Centrul StelutelorDe mai bine de un an, Centrul Stelutelor, infiintat de Asociatia M.A.M.E., a devenit locul unde copiii grav bolnavi si cei proveniti din medii defavorizate beneficiaza de suportul si atentia necesare pentru a trece cu bine peste perioada dificila aparuta in viata lor. De asemenea, parintii lor sunt consiliati de catre specialistii centrului, astfel incat sa gestioneze problemele si nevoile aparute ca urmare a confruntarii cu o situatie de risc.

Citește mai departe...

Peste 300 de persoane au sarit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a sustine copiii bolnavi de la Centrul Stelutelor

Sesiune Kangoo JumpsPeste 300 de persoane au sarit pe ghetele Kangoo Jumps pentru a sprijini copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave in cadrul evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”, editia a VII-a, organizat de Asociatia M.A.M.E. in parteneriat cu Kangoo Club Romania pe data de 26 martie, la Sala Gheorghe Roman din Cluj-Napoca.

Emisiunea Buna dimineata, Transilvania!, TVR Cluj

emisiune tvr cluj Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E., si Kinga Sebestyen, Presedinte Kangoo Club Romania, au fost prezente vineri, 25 martie, la emisiunea Buna dimineata, Transilvania!, difuzata de postul de televiziune TVR Cluj pentru a vorbi despre evenimentul sportiv caritabil Kangoo Jumps pentru Viata, editia a VII-a.

Citește mai departe...

Emisiunea Ziua Buna, Look TV

emisiune looktvMaria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E, a participat joi, 24 martie, la emisiunea Ziua Buna, difuzata de postul de televiziune local Look TV, din Cluj Napoca, pentru a vorbi despre evenimentul sportiv caritabil Kangoo Jumps pentru Viata, editia a VII-a.

Citește mai departe...