Centre, clinici si spitale care trateaza cancerul renal,  cancerul pulmonar, cancerul pancreatic, cancerul uterin, cancerul-ovarian, cancerul  vezicii urinare, cancerul esofagian, cancerul colorectal, cancerul prostatei, cancerul hepatic,cancerul gastric, cancerul cutanat, sarcomul osos, sarcomul tesuturilor moi, tumorile sistemului nervos (retinoblastoame, neuroblastoame, tumori cerebrale, meduloblastoame).
Spitalul Privat Confraternität este un centru multidisciplinar ce reuneste mai multe unitati medicale specializate in diverse arii de ingrijire si tratare a pacientilor, cu accent deosebit pe serviciile hemato-oncologice. De asemenea, foarte importanta este si colaborarea interdisciplinara in diagnosticarea si recomandarea terapiei optime, iar in acest sens exista o comunicare foarte stransa cu medicii din cadrul spitalului AKH din Viena.
Spitalul pentru Copii Great Ormond Street (GOSH) un centru recunoscut pe plan international in domeniul asistentei medicale pentru copii. Impreuna cu partenerii sai de cercetare, Colegiul Universitar Londra si Institutul de Sanatate al Copilului (ICH), compun cel mai mare centru academic de cercetare biomedicala, specializat in pediatrie, din Europa.
Spitalul de copii Sant Joan de Déu-Barcelona este unul dintre centrele medicale de referinta pentru tratarea bolilor la copiii cu varsta intre 0 - 21 de ani, avand in componenta sa si o sectie de oncologie pediatrica.
Unitatea Integrala de Oncologie si Hematologie a Spitalul Quiron din Madrid s-a remarcat prin abordarea multidisciplinara a patologiei canceroase, oferind servicii pentru diagnosticul si tratamentul acestei boli.
Unitatea de Oncologie si Hematologie Pediatrica face parte din Spitalul Universitar Monteprincipe din Madrid si are drept obiectiv oferirea de servicii integrate pentru tratarea cancerului la copii.
Spitalul de Copii "Aghia Sophia" este cel mai mare spital de pediatrie din Grecia si unul dintre cele mai mari spitale de pediatrie din Europa, cu 110 de paturi de spital pentru copiii cu afectiuni oncologice. Accepta numai copii de pana la 14 ani, iar copiii mai mari in cazuri speciale.
Centrul Medical include un Departament de Chirurgie Oncologica care ofera servicii de diagnostic si tratament pentru diverse afectiuni oncologice.
Cu o capacitate de 84 de paturi de spital, Centrul Medical Iatriko Atena este echipat cu tehnologie biomedicala moderna si o unitate Terapie Intensiva pentru adulti cu 8 locuri de cazare.
Departamentul de Hemato-Oncologie Pediatrica este situat in Pavilionul Mama si Copilul, in Campus Ein Kerem. Misiunea departamentului este de a oferi cea mai buna ingrijire pentru copiii si adolescentii cu cancer si boli non-maligne hematologice severe.
Spitalul de Copii St. Jude`s este recunoscut pe plan international pentru cercetarea sa de pionierat si tratamentul copiilor cu cancer si alte boli grave. Clasat pe primul loc in topul celor mai bune spitale de oncologie pediatrica din SUA, St. Jude este primul si singurul Institutul National de Oncologie dedicat exclusiv copiilor.
ONCOLOGIE
      Adulti
      Copii
HEMATOLOGIE
      Adulti
      Copii
TRANSPLANT MEDULAR
      Adulti
      Copii
RADIOTERAPIE
      Adulti
      Copii
Europa
      Anglia
      Austria
      Belgia
      Croatia
      Cehia
      Elvetia
      Franta
      Germania
      Grecia
      Irlanda
      Italia
      Polonia
      Portugalia
      Romania
      Rusia
      Spania
      Ungaria
America de Nord
      SUA
Asia
      China
      Israel
      Turcia
      Aachen
      Aalst
      Aarau
      Antwerp
      Aschaffenburg
      Atena
      Augsburg
      Baltimore, MD
      Barcelona
      Basel
      Beer-Sheva
      Beijing
      Benalmádena, Malaga
      Berlin
      Berna
      Bochum
      Bordeaux
      Boston, MA
      Brasov
      Bremen
      Bruxelles
      Bucuresti
      Budapesta
      Chelyabinsk
      Cluj
      Constanta
      Cracovia
      Craiova
      Dortmund
      Dresden
      Dublin
      Düsseldorf
      Eschweiler
      Essen
      Frankfurt
      Freiburg
      Galgenen
      Geneva
      Gent
      Gliwice
      Greifswald
      GuangZhou
      Hamburg
      Hannover
      Heidelberg
      Homburg
      Iasi
      Ierusalim
      IOANNINA
      Istanbul
      Jena
      Karlsruhe
      Kiel
      Köln
      Krasnodar
      Lausanne
      Leipzig
      Liège
      Lodz
      Londra
      Lucerna
      Madrid
      Malaga
      Mannedorf
      Mantes-la-Jolie, Paris
      Memphis
      Meyrin
      Milano
      Moscova
      München
      Nürnberg
      Oldenburg
      Paris
      Pavia
      Philadelphia
      Pierre-Bénite, Lyon
      Porto
      Praga
      Rieti
      Roma
      Samedan
      Sankt Petersburg
      St. Gallen
      Stuttgart
      Szeged
      Targu Mures
      Tel Aviv
      Tel Hashomer
      Thessaloniki
      Tianjin
      Timisoara
      Valencia
      Varsovia
      Viena
      Villejuif, Paris
      Voronezh
      Wilrijk
      Würzburg
      Zagreb
      Zurich


vodafone prioritate pentru sanatate2