Centre, clinici si spitale care trateaza cancerul renal,  cancerul pulmonar, cancerul pancreatic, cancerul uterin, cancerul-ovarian, cancerul  vezicii urinare, cancerul esofagian, cancerul colorectal, cancerul prostatei, cancerul hepatic,cancerul gastric, cancerul cutanat, sarcomul osos, sarcomul tesuturilor moi, tumorile sistemului nervos (retinoblastoame, neuroblastoame, tumori cerebrale, meduloblastoame).
Centrul Medical Assuta este cel mai mare centru medical din Israel, ce furnizeaza servicii medicale de ultima generatie cu ajutorul celor mai moderne tehnologii astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic precis si un tratament corespunzator. Echipa medicala este alcatuita din 1500 de medici si specialisti din diverse arii medicale.
Spitalul OLV - Onze Lieve Vrouwziekenhuis este lider in domeniul tehnicilor de chirurgie minim invaziva si de maxima precizie. Spitalul se numara printre cele mai mari spitale non-universitare din Belgia, primeste peste 87.000 de pacienti anual si dispune de 959 de locuri de internare.
Spitalul Universitar din Antwerp este unul dintre cele mai mari spitale din Belgia, tratand anual peste 180.000 de pacienti.
Clinicile Maria Middelares ofera servicii integrate si multidisciplinare pentru toate categoriile de afectiuni oncologice. Serviciul de Oncologie Medicala face parte din Institutul de Cercetare Krankercentrum Gent.
Spitalul Universitar Lewisham ofera servicii oncologice in cadrul spitalelor Regina Elisabeta si Lewisham. Spitalul face parte din Centrul Oncologic din sud-estul Londrei, care se afla in legatura directa cu Centrul Oncologic Guy's, Kings si Spitalul St. Thomas.
Divizia de Oncologie din cadrul Departamentului de Medicina I, din subordinea Spitalului Universitatar din Viena, are ca scop imbunatatirea calitatii vietii persoanelor diagnosticate cu tumori solide, maligne sau benigne, si tratarea bolilor hematologice.
Spitalul AKH din Viena, cunoscut si sub numele de Spitalul Universitar din Viena, este al treilea spital ca marime din lume si unul dintre cele mai renumite, avand o suprafata de 240 mii de metri patrati, dintre care 10 mii sunt destinati doar laboratoarelor de cercetare, avand peste 9.000 de angajati (1.400 de medici si 2.800 de asistente), 2.200 de paturi si 51 de sali de operatie.
Clinica Chemnitz gGmbH a fost infiintata in 1994, fiind la baza o organizatie nonprofit. In anul 2000, a fost primul spital acreditat in conformitate cu standardele internationale de catre Joint Commission International (JCI). Acest lucru garanteaza calitatea inalta a serviciilor medicale oferite si efortul continuu pentru dezvoltare si modernizare.
Clinica Universitara din Heidelberg este recunoscuta in intreaga lume ca fiind un centru care ofera servicii integrate pentru tratarea tumorilor maligne si benigne, precum si a bolilor hematologice.
In cadrul Spitalul KRANKENHAUS NORDWEST exista sase centre oncologice unde pacientii sunt tratati individual si holistic pe toata durata confruntarii cu boala. O echipa multidisciplinara de medici si asistente acorda ingrijirea medicala de specialitate pacientilor, atat pe durata internarii in centru, cat si in afara acestuia.
ONCOLOGIE
      Adulti
      Copii
HEMATOLOGIE
      Adulti
      Copii
TRANSPLANT MEDULAR
      Adulti
      Copii
RADIOTERAPIE
      Adulti
      Copii
Europa
      Anglia
      Austria
      Belgia
      Croatia
      Cehia
      Elvetia
      Franta
      Germania
      Grecia
      Irlanda
      Italia
      Polonia
      Portugalia
      Romania
      Rusia
      Spania
      Ungaria
America de Nord
      SUA
Asia
      China
      Israel
      Turcia
      Aachen
      Aalst
      Aarau
      Antwerp
      Aschaffenburg
      Atena
      Augsburg
      Baltimore, MD
      Barcelona
      Basel
      Beer-Sheva
      Beijing
      Benalmádena, Malaga
      Berlin
      Berna
      Bochum
      Bordeaux
      Boston, MA
      Brasov
      Bremen
      Bruxelles
      Bucuresti
      Budapesta
      Chelyabinsk
      Cluj
      Constanta
      Cracovia
      Craiova
      Dortmund
      Dresden
      Dublin
      Düsseldorf
      Eschweiler
      Essen
      Frankfurt
      Freiburg
      Galgenen
      Geneva
      Gent
      Gliwice
      Greifswald
      GuangZhou
      Hamburg
      Hannover
      Heidelberg
      Homburg
      Iasi
      Ierusalim
      IOANNINA
      Istanbul
      Jena
      Karlsruhe
      Kiel
      Köln
      Krasnodar
      Lausanne
      Leipzig
      Liège
      Lodz
      Londra
      Lucerna
      Madrid
      Malaga
      Mannedorf
      Mantes-la-Jolie, Paris
      Memphis
      Meyrin
      Milano
      Moscova
      München
      Nürnberg
      Oldenburg
      Paris
      Pavia
      Philadelphia
      Pierre-Bénite, Lyon
      Porto
      Praga
      Rieti
      Roma
      Samedan
      Sankt Petersburg
      St. Gallen
      Stuttgart
      Szeged
      Targu Mures
      Tel Aviv
      Tel Hashomer
      Thessaloniki
      Tianjin
      Timisoara
      Valencia
      Varsovia
      Viena
      Villejuif, Paris
      Voronezh
      Wilrijk
      Würzburg
      Zagreb
      Zurich


vodafone prioritate pentru sanatate2