Evenimente

Ziua Copilului, sarbatorita printr-o petrecere la Centrul Stelutelor

Ziua de 1 iunie a fost sarbatorita la Centrul Stelutelor, unde copiii au participat la un atelier de creat rame foto cu magnet folosind tehnica colajului si a picturii pe lemn. Apoi, centrul s-a transformat in cinematograf, unde cei mici s-au bucurat sa urmareasca un film de desene animate.

Citește mai departe...

Conferinta de presa „Centrul Stelutelor – rezultate si perspective”

profil resizeJoi, 21 aprilie 2016, Asociatia M.A.M.E. a organizat conferinta de presa „Centrul Stelutelor – rezultate si perspective”. Specialistii care ofera servicii in cadrul centrului de sport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc au vorbit despre rezultatele obtinute in perioada martie 2015 – aprilie 2016, timp in care proiectul a fost finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Citește mai departe...

Etapa a III-a a Campaniei Anti-Bullying, desfasurata de Asociatia M.A.M.E.

IMG 0900Echipa Asociatiei M.A.M.E. a desfasurat in perioada martie-aprilie 2016 cea de-a treia etapa a Campaniei Anti-Bullying, in cadrul careia a sustinut workshop-uri de informare si constientizare cu privire la fenomenul de tip bullying in 5 licee din Bucuresti, respectiv:
-    Scoala Centrala Bucuresti;
-    Colegiul Tehnic Media;
-    Colegiul Economic Virgil Madgearu;

Kangoo Jumps pentru Viata, editia a VII-a, 26 martie, Cluj-Napoca

ProfilSambata, 26 martie 2016, a avut loc Kangoo Jumps pentru Viata, editia a VII-a, eveniment sportiv caritabil organizat de Asociatia M.A.M.E. in parteneriat cu Kangoo Club Romania in beneficiul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, ce primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor,centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc.

Citește mai departe...