Activitati

Atelier de creat bijuterii

Centrul Stelutelor a fost gazda unui nou atelier, de data aceasta dedicat fetitelor, care au avut posibilitatea de a-si crea singure propriile bijuterii.

Citește mai departe...

Continua povestea...

Vineri, 17 iunie, a venit din nou momentul pentru a stimula creativitatea si originalitatea copiilor de care Asociatia M.A.M.E. are grija la Centrul Stelutelor, printr-un atelier de lectura interactiva. Cei mici au fost provocati sa continue povestea inceputa de unul dintre voluntarii organizatiei si apoi sa o transpuna intr-un desen.

Citește mai departe...

Atelier de realizat tablouri cu tematica florala

atelier tablou profilIscusinta copiilor a fost din nou pusa la incercare in cadrul atelierului de terapie emotionala organizat la Centrul Stelutelor. Copiii au avut la dispozitie cofraje de ou, acuarele si margelute, precum si betisoare din lemn pe care le-au imbinat cu multa creativitate pentru a crea un tablou cu tematica florala.

Citește mai departe...

Atelier de modelaj la Centrul Stelutelor

atelier modelaj profilCopiii de la Centrul Stelutelor si-au dezvoltat creativitatea in cadrul unui nou atelier de terapie emotionala si au dat nastere unor animalute si insecte, avand la indemana doar plastelina, sabloane si propria imaginatie.

Citește mai departe...