Pene Laura Gabriela

Pene Laura14 iunie 2017
 
Pene Laura Gabriela este o fata in varsta de 12 ani, care, la numai doua luni, a fost diagnosticata cu meningita si a intrat in coma profunda pentru cateva zile. Neoxigenarea creierului a produs leziuni cerebrale grave, primind ulterior diagnosticul de paralizie cerebrala sindrom piramido-extrapiramidal si tetrapareza spastica.

Dupa multi ani de exercitii de recuperare, Laura s-a dezvoltat cognitiv foarte mult, dar nu a avut o evolutie la fel de buna si din punctul de vedere al aparatului locomotor, de aceea medicii specialisti recomanda continuarea sedintelor de kinetoterapie, logopedie, terapie ocupationala, psiho-pedagogie.

Parintii au cautat solutii pentru fetita lor si la clinici specializate din strainatate. Medicii de la Clinica Essentis din Barcelona au propus, pentru Laura, un program intensiv de recuperare neuro-motorie in luna august a acestui an, insa costurile estimative ale terapiei depasesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei. Fetita are nevoie de aproximativ 1.700 de euro pentru a beneficia de sansa de a merge din nou.

Toti cei care doresc sa ii fie alaturi Laurei, sunt rugati sa faca donatii in oricare dintre conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele mamei (Pene Mariana Geanina):
 
Cont lei: RO26BTRL04301201563121XX
Cont euro: RO38BTRLEURCRT0056312102
 
Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul Pene Laura Gabriela, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com.