Burdusel Andrei

burdusel andrei01  Iunie 2017

Burdusel Andrei are 17 ani si este elev in clasa a XI-a la Colegiul National Sportiv Aurel Vlaicu. In prezent, tanarul rugbyst joaca cel mai greu meci de pana acum, iar miza este imensa: lupta pentru propria viata. La inceputul acestui an, Andrei a primit un diagnostic crunt: rabdomiosarcom cu tumora primara la nivelul muschiului abdominal, cu metasteze pulmonare, hepatice si osoase.
 
Deoarece in Romania nu i s-a dat nicio sansa, parintii au cheltuit toti banii de care au putut face rost pentru ca Andrei sa beneficieze de tratament la o clinica din Viena. Din pacate, este printre cei 10% dintre bolnavii la care tratamentul clasic nu da rezultate. Acum urmeaza un tratament multi-modal care implica chimioterapie, terapie tintita si radioterapie. Primele rezultate deja se vad, insa este obligatorie continuarea tratamentului, medicul declarand ca are mari sanse de reusita. Pentru Andrei urmeaza o interventie chirurgicala complexa, care presupune extirparea tumorii primare abdominale si a metastazelor hepatice. Postoperatoriu, este necesara continuarea chimioterapiei, a terapiei tinta si a sesiunilor de radioterapie. Insa familia sa a epuizat toate resursele financiare, iar pentru continuarea tratamentului mai este nevoie de aproximativ 75.000 de euro!

Andrei va implini 18 ani pe data de 25 iunie 2017, iar toti cei care doresc sa isi uneasca fortele pentru a-i face cel mai frumos cadou de majorat – sansa de a fi din nou sanatos – sunt rugati sa doneze in contul de lei deschis la Banca Comerciala Romana, pe numele tatalui sau (Burdusel Emilian Aristidie):

Cont lei: RO22RNCB0318011441410001

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul Burdusel Andrei, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com