Neagu Florian Irinel

Poza13 aprilie 2017
 
Neagu Florian Irinel este un baietel in varsta de 4 ani si 8 luni care a fost diagnosticat, inca de la nastere, cu o malformatie genitala grava a uretrei. In ciuda eforturilor depuse in toti acesti ani la noi in tara, medicii nu au reusit sa imbunatateasca semnificativ starea lui de sanatate. Solutia a venit de la o clinica din Italia, unde este asteptat in aceasta primavara pentru a se interveni chirurgical in vederea reconstructiei organului genital. Costurile cu transportul, cazarea si investigatiile medicale postoperatorii timp de 3 luni se ridica la aproximativ 5.000 de euro, suma ce depaseste cu mult posibilitatile financiare modeste ale familiei sale.

Cea mai mare dorinta a lui Florian este sa fie sanatos, iar dumneavoastra ii puteti fi alaturi. Toti cei care doresc sa contribuie la insanatosirea micutului, sunt rugati sa faca donatii in contul deschis la Raiffeisen Bank, al carui titular de cont este Georgeta Radantu (mama baiatului):

Cont lei: RO21RZBR0000060018577649

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul Neagu Florian Irinel, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com