Saftoiu Gabriela

Gabriela06 aprilie 2017

Gabriela este o tânără în vârstă de 12 ani, care a fost diagnosticată încă de la naștere cu o boală care avea să-i afecteze întreaga copilarie și adolescența: hemagiom plan gigant.

Practic, afecțiunea presupune apariția la nivelul pielii a unor pete violacee care au o constituție plată, proeminentă, rotundă sau de forma pânzei de păianjen, cauzată de dilatarea vaselor de sânge.  

În urma investigațiilor medicale efectuate, i s-a recomandat să facă ședințe cu laser pentru a se recupera. Părinții au facut eforturi foarte mari pentru a susține plata acestora, însă după doar 6 sedințe au trebuit să întrerupă tratamentul din cauza lipsei resurselor financiare.

Anul trecut, părinții au facut noi investigatii medicale pentru a reevalua situația medicală a fetiței și au reușit să obțină un deviz din partea clinicii American Hospital din Turcia, unde este asteptată pentru analize și investigații medicale suplimentare în vederea conceperii unei scheme de tratament personalizat, care să o ajute pe fetiță să se vindece, estompând urmele pe care afecțiunea le-a lăsat în mod vizibil asupra sa.

Din păcate, costurile estimative pentru a beneficia de un tratament personaliza cu laser la clinica din Turcia depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Fetița are nevoie de aproximativ 1.000 de euro / lunar pentru a beneficia de tratament.

Persoanele care doresc să îi fie alături și să o ajute Gabriela să se facă bine și să nu mai fie marginalizată de persoanele care o privesc datorită complexului fizic, sunt rugate să facă donații în contul bancar deschis la Banca Comercială Română, pe numele fetiței (Săftoiu Gabriela):

Cont lei: RO65RNCB0300153573710001
Cont euro: RO38RNCB0300153573710002

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul Gabrielei Săftoiu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com.