Bianca Zamfir

Bianca Zamfir13 februarie 2017

Bianca Zamfir este o fata in varsta de 15 ani care, in urma cu 7 ani, a fost diagnosticata cu diabet zaharat de tip I. Daca in primii 5 ani, evolutia bolii a fost relativ buna, in al saselea an valorile au crescut ingrijorator, Bianca ajungand sa isi administreze insulina de patru ori pe zi, la care se adaugau si cele 4 intepaturi pentru stabilirea glicemiei. Aceste valori au crescut atat de mult si pe un fond emotional puternic deoarece ea a fost afectata de moartea fratelui sau.

Medicii pe care i-a consultat au recomandat familiei ca o alternativa la numarul mare de intepaturi achizitionarea unei pompe de insulina si a unui senzor pentru masurarea glicemiilor. Acum, Bianca este mult mai bine datorita acestor dispozitive, insa costurile consumabilelor se ridica la aproximativ 8.000 de euro/an, suma ce depăşeste cu mult posibilităţile financiare ale părinţilor săi.

Toti cei care doresc sa ii fie alaturi si sa o ajute pe Bianca sa duca o viata cat mai aproape de normal, sunt rugati sa faca donatii in contul de lei, deschis la BRD, pe numele mamei sale (Zamfir Luminita):

Cont LEI: RO62BRDE300SV37405693000

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul Biancai Zamfir, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com.