Raboveanu Diana

diana site25 aprilie 2016

Diana Raboveanu este o tanara in varsta de 14 ani care, in loc sa se bucure de adolescenta, se lupta zi de zi pentru sanatatea ei. Diagnosticata inca de la nastere cu sindrom West (malformatii congenitale ale membrelor), hemipareza dreapta si epilepsie focala, pentru Diana a urmat un lung sir de investigatii si proceduri de recuperare medicala dureroase.
Cu ajutorul terapiilor complementare si incurajata de familia ei, fata a facut mari progrese: merge la scoala, se plimba si se implica in activitati alaturi de colegi.

Insa, pana la recuperarea ei completa mai este un pas, un pas mare pentru posibilitatile financiare ale familiei sale. Pe parcursul anului 2015 au reaparut crizele epileptice avute in primii ani de viata si nici nu isi mai poate folosi mana dreapta aproape deloc.
 
Pentru recuperarea capacitatilor motorii la mana dreapta, singura solutie a venit de la o clinica din Turcia unde se poate efectua o interventie chirurgicala de transfer de tendoane si o alta interventie de inlaturare pe cale chirurgicala a focarului epileptic, al caror cost se ridica la suma de 10.500 euro.
Toti cei care doresc sa ii fie alaturi Dianei sunt rugati sa faca donatii in unul dintre conturile deschise la Banca Transilvania, al caror titular de cont este Raboveanu Diana:
 
Cont in lei: RO43BTRLRONCRT0339624401
Cont in euro:RO90BTRLEURCRT0339624401
 
Nota: pentru mai multe detalii referitoare la cazul Dianei Raboveanu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com