Mihaiu Florentin-Laurentiu

poza 205 Februarie 2016

Florentin-Laurentiu Mihaiu are 12 ani si, din nefericire, a petrecut la fel de multi ani pe paturile spitalelor din Romania. Baiatul a fost diagnosticat de la nastere cu agenezie anala (absenta orificiului anal) si malformatia congenitala a uretrei, pentru care a suportat prima interventie chirurgicala la varsta de 1 luna.

Pana in prezent, Laurentiu a suferit 25 de interventii chirurgicale cu risc ridicat pentru refacerea, pe etape, a uretrei, insa complicatiile aparute pe parcurs ii pun acum viata in pericol.
Din cauza unor infectii puternice, unul dintre rinichi este afectat in proportie de 80%, iar functiile celuilalt se pot pierde in orice moment. Medicii din tara au recomandat efectuarea de urgenta a operatiei de refacere a canalului ureteral la o clinica din strainatate. Solutia a venit de la o clinica din Turcia, iar pretul procedurii, care va fi efectuata in  trei etape, este de aproximativ 75.000 de euro, la care se adauga costul transportului catre spital si al investigatiilor medicale preoperatorii.

Starea sa de sanatate nu ii permite sa mai mearga la scoala, insa Laurentiu, elev al Colegiului Național Dinu Lipatti, exerseaza cu pasiune la vioara, sperand ca intr-o zi se va putea intoarce printre colegii sai si va putea uita clipele de teama si durere.
Impreuna, ii putem oferi lui Laurentiu sansa de a se insanatosi si de a se bucura, in continuare, de pasiunea pe care o are pentru muzica! Toti cei care doresc sa vina in sprijinul lui sunt rugati sa faca donatii in oricare dintre conturile deschise la Banca BRD, Agentia Hurmuzachi, titular cont Balan Florentina-Luiza (mama copilului):

Cont in lei: RO66BRDE441SV50394674410
Cont in euro: RO35BRDE441SV52812534410

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul lui Mihaiu Florentin-Laurentiu, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0734.949.281 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com