Filip Cristian

Poza site14 ianuarie 2016
Cristian este un tanar in varsta de 15 ani care, departe de a se bucura de adolescenta, lupta cu o boala crunta care ii pune viata in pericol. La inceputul liceului, in anul 2015, a fost diagnosticat cu sarcom Ewing (tumora maligna osoasa) si metastaze la plamani. Starea sa era deosebit de grava, iar medicii din Romania au recomandat ca singura solutie extirparea de urgenta a tumorii, insa cu sanse mici de supravietuire.
Prin eforturi imense, parintii au reusit sa faca posibil transferul catre o clinica din Turcia, unde Cristian a intrat de urgenta in operatie, iar, dupa noua ore, medicii au declarat interventia chirurgicala un succes, primind astfel o noua sansa la viata.

Tratamentul chimioterapeutic si radioterapeutic post-operator programate pana in septembrie 2016, precum si multiplele investigații de care are nevoie, se ridica la suma de aproximativ 100.000 euro, fonduri care depasesc posibilitatile financiare ale familiei sale.

In prezent, lupta cea mai crunta a lui Cristian este cu timpul si cu suma ce trebuie stransa pentru a putea continua tratamentul decisiv pentru viata sa.

Asociatia M.A.M.E. a venit in sprijinul sau oferind suma de 600 euro necesara unei cardiografii performante si a examinarii cardiologice recomandate de medicii turci in vederea monitorizarii efectelor tratamentului.

Ii rugam pe toti cei care doresc sa ii fie alaturi lui Cristian pentru a iesi invingator din lupta cu boala, sa doneze in oricare dintre conturile deschise la Banca Raiffeisen Bank, sucursala Agentia Natiunile Unite, titular cont Nicolae Filip (tatal baiatului):

Cont in lei: RO74RZBR0000060015758942
Cont in euro: RO49RZBR0000060018226296
 
Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul lui Filip Cristian, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0734.949.281 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com