Ion Larisa Gabriela

poza Larisa46 februarie 2017

Desi are doar 4 ani, copilaria Larisei e marcata de drumuri lungi la spitale, interventii medicale si tratamente decat de bucuriile specifice varstei. Fetita a fost diagnosticata, la varsta de 2 luni, cu o malformatie cardiaca numita transpozitie de vase mari, motiv pentru care a suferit o prima interventie chirurgicala la Clinica de Cardiologie din Bad Oeynhausen, Germania. Dupa 6 luni, a fost necesara o noua interventie, la aceeasi clinica, de data aceasta pentru implantarea unui stimulator cardiac cu rol in reglarea pulsului.

La fiecare sase luni, Larisa este programata la control, la Clinica de Cardiologie din Bad Oeynhausen, pentru monitorizarea functionarii stimulatorului cardiac si a starii generale de sanatate, in special a sistemului imunitar slabit din cauza tratamentelor si a interventiilor chirurgicale.

Urmatorul control va avea loc in luna aprilie 2017. Atunci se va stabili daca este posibila intreruperea stimulatorului cardiac pentru efectuarea unor noi investigatii medicale. Din pacate, Larisa provine dintr-o familie monoparentala, iar mama acesteia are un venit modest si nu-si permite sa acopere costurile de transport si operatie.

Chiar daca inimioara ei este bolnava, Larisa este o fetita cuminte si iubitoare. In momentele grele, micuta zambeste pentru a-si imbarbata mama care sufera alaturi de ea.

Toti cei care doresc sa o ajute pe Ion Larisa Gabriela sunt rugati sa faca donatii in contul deschis la BRD pe numele Stancu Ion Ana (mama copilului).

Cont in lei: RO21BRDE445SV01520694450

Nota: Pentru mai multe detalii referitoare la cazul micutei Ion Larisa Gabriela, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0734 949 281 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com